Merhaba, ara sıra 70-80-90’lardan kayıtlar yayınlanıyor TRT tarafından; bizim talibi olduğumuz eserler pek nadirce. Ben Youtube üzerinden bulabildiğim kadarıyla yetinmeye çalışıyorum fakat zannediyorum ki Necdet Yaşar-Niyazi S.-Bekir Sıdkı Sezgin-Aka Gündüz gibi birçok zatın kayıtları dijitalize edilmiyor yayınlanmıyor. Ben yanlışsam düzeltin veya bir kaynak var da bilmiyorsam çok sevinirim.
Mesela bir kadir gecesi programı yapılmış ama amatör kayıtlar Youtube’da. Trt tarafından bir yekün hazırlansa; tarama yapabileceğimiz ses, video arşivi olsa ne kadar güzel olurdu. Ara sıra böyle kayıtlar düşüyor hayret ediyorum. TRT Arşiv’i biliyorum ama orada pek birşey yayınlanmıyor. Biz bu konuda ne yapabiliriz? Zannediyorum ki ulaşamadığımız çok kayıt mevcuttur ellerinde. Yanılıyor muyum? Gerçekten bilmediğim için soruyorum.. ilginiz alakanız için teşekkür ederim..
Bahsettiğim kayıtlar şunlar mesela:
Kani Karaca / Zahme-i sevdâ nisârın vur ki ey feyyâz-ı aşk
Mesela bir kadir gecesi programı yapılmış ama amatör kayıtlar Youtube’da. Trt tarafından bir yekün hazırlansa; tarama yapabileceğimiz ses, video arşivi olsa ne kadar güzel olurdu. Ara sıra böyle kayıtlar düşüyor hayret ediyorum. TRT Arşiv’i biliyorum ama orada pek birşey yayınlanmıyor. Biz bu konuda ne yapabiliriz? Zannediyorum ki ulaşamadığımız çok kayıt mevcuttur ellerinde. Yanılıyor muyum? Gerçekten bilmediğim için soruyorum.. ilginiz alakanız için teşekkür ederim..
Bahsettiğim kayıtlar şunlar mesela:
Kani Karaca / Zahme-i sevdâ nisârın vur ki ey feyyâz-ı aşk
Son düzenleme: