Eseri yanlış okumuşlar. Harun'un müdahelesi bu sebepledir.
Konu zevk çatışması değil, olsa bu kadar uğraşa, o doğru mu bu eğri mi diye mesaiye gerek kalmazdı. Nezih Uzel bahsinde aynı ilâhinin teyidi için üç defa danışıldi.
Siteye üye olan olmayan herkesin katkısı kıymetli. Ama kimseye yaramayacak olan malzemeyi de eleyebilmemiz lazım. O sebeple bir istişare ekibi var. Kırılma gücenme olmamalı.
Burası belki yüz yıl sonra kaynak olarak kullanılacak. Geçmişin seslerini gerek nota, gerek sesli örnekler ile, hattâ makaleler ile nazari anlatımlar ile, dinlenip-okunabilen mümkin olduğu kadar doğru bir kaynak olarak birakabilmek birinci amacimiz olsa gerek.
Değerli yöneticim. Ben bu siteye girdiğim günden itibaren kendimi hep bu konu da çok iyi eğitim veren önemli bir üniversitenin öğrencisi gibi hissettim. Bu kadar seviyeli, kendini yetiştirmiş, donanımlı, araştıran, kişilerden oluşmuş benzer başka bir grupla karşılaşmamıştım doğrusu.
Kültürümüz için verilmiş bu kadar yoğun emek varken, Kırılmak veya gücenmenin en basit tabiriyle sizlere saygısızlık ve haksızlık etmek anlamına geleceğini açıkça
söylemek isterim. Keşke biraz daha genç olduğum yaşlar da sizler gibi değerli ustalarla karşılaşmış olsaydık. Bir kez Okuduğumuzda anladığımız metni şimdi defalarca okuduğumuz hal de anca anlayabiliyoruz. Hafızamız epeyce zayıfladı.Bizden sonra ki nesil sizler sayesinde çok şanslılar diyebilirim.
Başta söylemiştim kendimi üniversite öğrencisi gibi hissettiğimi bu nedenle yapılan yalnışta hocaların görevi öğrencilerini uyarmaktır. Öğrencinin görevi de darılmak değil yalnışı öğrenip düzeltmektir. Bizlerin hatalarını anlayışla karşılayan olsa bile düzeltilebileceğini nazikçe ifade eden naif insan değerli yöneticim Derunhan kardeşime, sayfa da emeği geçen bütün idarecilere, Harun beye sevgilerimi sunuyorum. Sizleri seviyorum.
Hepiniz çok değerlisiniz..Gurur duyulacak bir site yaratmışsınız. Başarılar.. Saygılar..