yardımcı olursanız sevinirim.
Derûnhân Mesajlar 2516 Tepki Puanı 3912 İnternet Sayfası link Facebook link 31 Mayıs 2020 #2 Tam olarak ne için sormuştunuz? Bu önerilecek olan eserleri okumak için mi? Yoksa bir saz ile icrâ mı edilecek? Ya da başka bir şey mi?
Tam olarak ne için sormuştunuz? Bu önerilecek olan eserleri okumak için mi? Yoksa bir saz ile icrâ mı edilecek? Ya da başka bir şey mi?
Derûnhân Mesajlar 2516 Tepki Puanı 3912 İnternet Sayfası link Facebook link 31 Mayıs 2020 #4 Levent Çelik' Alıntı: Şarkı mı Beste mi istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... İkisini de istemiş. Klasik tarzda hem beste hem de bir şarkı. Bir de neo-klasik bir şarkı.
Levent Çelik' Alıntı: Şarkı mı Beste mi istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... İkisini de istemiş. Klasik tarzda hem beste hem de bir şarkı. Bir de neo-klasik bir şarkı.
Derûnhân Mesajlar 2516 Tepki Puanı 3912 İnternet Sayfası link Facebook link 31 Mayıs 2020 #5 Beste: Ey Kaşı-keman Tir-i Müjen Canıma Geçti - Dede Efendi - Ferahfeza Şarkı: Dök Zülfünü Meydane Gel - Mustafa Çavuş (Tanburi) - Hisar Buselik Şarkı: Sevildim Sanma Coşup Aldanma - Arif Sami Toker - Sultani Yegah
Beste: Ey Kaşı-keman Tir-i Müjen Canıma Geçti - Dede Efendi - Ferahfeza Şarkı: Dök Zülfünü Meydane Gel - Mustafa Çavuş (Tanburi) - Hisar Buselik Şarkı: Sevildim Sanma Coşup Aldanma - Arif Sami Toker - Sultani Yegah
Levent Çelik Mesajlar 1580 Tepki Puanı 2703 31 Mayıs 2020 #6 Beste: Ruz U Şeb Ah Eylemekten Çak-çak Oldum Yeter - Mehmet Ağa (Küçük) - Suzinak Semâî: Bir Elif Çekti Yine Sineme Canan Bu Gece - Sadullah Ağa (Hacı) - Muhayyer Şarkı: Muy-i Jülidem Oluptur Serde Anka Lanesi - Şakir Ağa - Tanburi, Kemani, Hacı İzzet - Rast Şarkı: Bülbül-Asa Ruz U Şeb Karım Neva ( 7 İki Nüsha) - Dede Efendi - Eviç Şarkı: Sevdiceğim Aşıkını Ağlatır - Dede Efendi - Muhayyer Şarki: Bahar Olsa Çemenzar Olsa Alem Handedar Olsa - Fahri Kopuz - Udi - Hicaz
Beste: Ruz U Şeb Ah Eylemekten Çak-çak Oldum Yeter - Mehmet Ağa (Küçük) - Suzinak Semâî: Bir Elif Çekti Yine Sineme Canan Bu Gece - Sadullah Ağa (Hacı) - Muhayyer Şarkı: Muy-i Jülidem Oluptur Serde Anka Lanesi - Şakir Ağa - Tanburi, Kemani, Hacı İzzet - Rast Şarkı: Bülbül-Asa Ruz U Şeb Karım Neva ( 7 İki Nüsha) - Dede Efendi - Eviç Şarkı: Sevdiceğim Aşıkını Ağlatır - Dede Efendi - Muhayyer Şarki: Bahar Olsa Çemenzar Olsa Alem Handedar Olsa - Fahri Kopuz - Udi - Hicaz
Derûnhân Mesajlar 2516 Tepki Puanı 3912 İnternet Sayfası link Facebook link 31 Mayıs 2020 #7 Levent Abi müzik hocası olduğu için onun tavsiyeleri önemli, bunu da not olarak belirteyim.