Mesajlar
2516
Tepki Puanı
3896
İnternet Sayfası
link
Facebook
link
Tabii bir çok ismi zikredebiliriz genel anlamda ama benim merak ettiğim bu aralar kimi çok dinliyorsunuz veyâ beğeniyorsunuz?

Tek bir isim (veyâ grup) olsun lütfen ve mümkünse hayatta :).

Bir isim söylemem gerekirse, bu aralar en fazla Esvat Duo'yu dinliyorum diyebilirim.

 
Mesajlar
2096
Tepki Puanı
3151
Mustafa Doğan Bey tabii ki. Radyo programlarında kişisel fikrini beyân ederken hep söylediği bir şey vardır onun: ''Kişisel fikrimdir, beni bağlar'' der. Aynısını söylüyorum ben de, Kişisel fikrimdir beni bağlar: Mustafa Hoca; Münir Nûreddin, Kâni Karaca, Alaeddin Yavaşça ve Bekir Sıtkı Sezgin gibi çok büyük ustalaları inanılmaz şekilde analiz ederek icrâ tekniğinde lezzet olarak bu isimlerin önüne geçmeyi başarabilmiştir. Özellikle Darü'l Elhân kayıtlarındaki 16'lıkları, 32'likleri o hızlı giderlerde bu vakte kadar ondan daha iyi ve hatasız basabilene ben rastlamadım.

Yine söylüyorum kişisel fikrimdir beni bağlar. Onu övmek bana düşmez, haddime de değildir ama konusu açıldığı için söylemek istedim.
 
Mesajlar
2516
Tepki Puanı
3896
İnternet Sayfası
link
Facebook
link
Mustafa Doğan Bey ile geçen haftalarda konuştum. Özellikle radyo programlarının kayıtları kendilerinde olup olmadığını sordum buraya alabilmek için. Maalesef kendisi sâdece yayıncılık ile ilgilendiğini söyledi, kayıtları arşivlemediğini söyledi. Umarım bir gün TRT'den bu yayınları alabiliriz.
 
Mesajlar
2096
Tepki Puanı
3151
Evet, onlardan. Şimdi siz yazınca fark ettim, bunlar sâdece 8 sâniye değil, tüm programın kayıtlarıymış. Hmmm. Bir yolunu bulup bunları indirebilir miyim acaba? :)
Bir yolunu bulmaya da gerek yok. Sağ tarafındaki bölmeden indirme yapılabiliyor.

aa.PNG
 
Üst Alt