Mesajlar
2516
Tepki Puanı
3899
İnternet Sayfası
link
Facebook
link
Merhabalar herkese,

uzun bir zamandır siteyle ilgilenemedim. Öncelikle herkese, özellikle moderatörlerimize bir özür borçluyum.

Mâlûmunuz, hayat akıp gidiyor, her şey istediğimiz gibi gitmiyor. Böyle olunca, ben de burayı aksatmış oldum, belki de bir çok üyemizin şevkini kırmış oldum.

Sizlerden özür diliyorum.

Böyle bir sorumluluğun altına girdiğiniz vakit, sizden herkes her dâim bir beklenti içinde oluyor. Sonuçta doğal olan bu, tek ana yönetici olarak büyük ölçüde her şeyin anahtarı bende. Ve ben de burada olamayınca, her şey aksıyor. Genel yapım olarak da hayâtımda sıkça böyle "kopukluklar" yaşarım, yâni benim için normal bir durum böyle bir yerden uzunca uzak kalmak. Yapım böyle ama tabii sorumluluk aldığımdan bunun etkisi negatif oluyor. Kusûra bakmayın.

Bir ara siteyi bile kapatmayı düşündüm, o derece ilgilenecek hâlim yoktu, hattâ hâlâ daha bunu düşünüyorum. Burada olanla bir ilgisi yok ancak, yâni benimle ilgili bir durum. Zaman bulamadığım için bir de mahçup oluyorum üstüne. Verdiğim sözleri tutamıyorum, verdiğim târihleri öne atıyorum, yâni yalan söylemiş oluyorum. O yüzden de yalan söylemektense temiz bir şekilde bir bıçakta olayı bitirmek işime gelmiyor değil. Bir şekilde site kendi başına döner dedim, dönüyor da ama gördüğünüz üzere meseleler birikiyor tümüyle. İşlemini yitirmiş bir yere dönüyor burası. Kim ister ki bunu?

Ama yine de içim elvermiyor buna. Bir kaç kez moderatörlerimiz yokladılar ama onları geri çevirmek zorunda kaldım. Az önce yine bir mesele doğrultusunda yazdı bir değerli ağabeyim, ve sanırım geri dönüş için vakit geldi. Ya birikmiş meselelere bir yerden başlayacağım, ya da siteyi kapatacağım. Dediğim gibi, kapatmak istemiyorum, daha uzun yıllar buranın yaşamasını istiyorum ama tabii bunlar hep iş demek. Bir şekilde üstünden geleceğiz, yapacak bir şey yok. İpin ucunu tümüyle kaçırmadan bir yerden başlamak gerek, yoksa hiç olmayacak.

Sonuç olarak geri döndüğümü bildirmek istiyorum ve tüm meseleler ile ilgilenmeye başlıyorum. Tekrardan aksamalar için özür dilemekle berâber, herkesin geçmiş bayramlarını kutluyorum.

Bu konu altında gözünüze çarpan istediğiniz meseleyi bildirebilirsiniz. Onları atlamamak için benim için bir not olmuş olur.

Ayrıca mesaj kutumda birikmiş çok özel mesaj var, onlara yavaş yavaş cevap vereceğim inşallah. Ve tabii ki bir çok birikmiş bildirimler de var, onlara da bakacağım önümüzdeki günlerde. Yavaş yavaş eski işlevsel hâlimize geri döneceğiz.

Herkese iyi akşamlar.

Saygılarımla.
 
Mesajlar
25
Tepki Puanı
36
Hoşgeldiniz hocam :) İnternet âleminde Klasik müziğimizin şuana kadar gördüğü en faydalı site burası. Düşünenden, ilgilenenden, yazandan, yönetenden, değerini bilip katkıda bulunandan Allah razı olsun.

Doktora tezimde "nota"lar kısmında direkt burayı kaynak veriyorum açıklamalı olarak :) ve bilmeyene izah edip siteye bakmalarını sağladığımda onlar da hak veriyorlar :)
Bir nota arasak mevcut sitelerden çok daha fazla nüsha olması çok sevindirici bir durum oluyor hepimiz için.
Aklımıza bir husus takılsa başlık açıp bilenden faydalanmamıza açık bir saha burası aynı zamanda :)
ve daha birçok faide...

Hülâsâ; bulunmaz bir nimetler bütünü burası. Yaşadığınız sıkıntıları ve bunların iç yansımasını, kendi hayat dengenizi bilemeyiz ama bu kadar faydası olan bir sanal mekanı kapatmasanız işlenen bu büyük hayr, yaşamaya devam eder. :)
Tekrar elinize emeğinize sağlık, Allah razı olsun :))
 
Mesajlar
38
Tepki Puanı
9
Yaş
34
YouTube
link
"Kapatma" kelimesi beni üzdüğü gibi hem de korkuttu. Hayat meşgalesiyle oluşan aksaklıklar anlaşılabilir. Ancak kapatılması anlaşılamaz. Hiç ilgilenilmese dahi sadece nota arşivi bile sitenin açık kalması için yeterli bir sebeptir. Şahsen bir eserin en doğrusuna hızlıca ve kolaylıkla ulaşabileceğimi düşündüğüm ender mecraların başında geliyor burası. Lütfen bu ayrıcalığı benden ve benim gibi düşünenlerden almayınız. :)
 
Mesajlar
31
Tepki Puanı
28
Acaba doğrumu? diye tereddüt etmeden notalarını ve benzer neşriyatlarını kullandığımız sitemiz için kapanma lafını duymak bile üzücü. Yükünüz çok olmalı,keşke omuz verebilecek güçte ve beceride olsam da size yardım edebilsem.Ancak hatırlar mısınız bilmem ama buraya soru sorma işini bile sayenizde güçlükle becerebilmiştim bir dinozor olarak. Ümit ederim hem özel dünyanızda hem de burada yılgınlığa düşmeden devam edebilirsiniz yaşamınıza. Kolaylıklar dilerim efendim.
 
Üst Alt