Mesajlar
128
Tepki Puanı
28
Yaş
66
Eser:
Ben seni böyle nasıl sevdim ki

Bestekâr:

Güfte Sâhibi:
Melih Ağaoğlu

Makam:

Form:
Şarkı

Usûl:

Güfte:
BEN SANA DAHA NE DİYEYİM
Ben seni böyle nasıl sevdim ki
Söyle bana nereden bileyim
Gözlerimden inen yağmurları
Söyle sensiz nasıl sileyim
Gönlümde öyle bir yerin var ki
Resmini gökyüzüne çizeyim
Kalbimdeki öyle bir ateş ki
Senden başka kimi seveyim
Sabâhıma öyle bir doğdun ki
Gel güneşi yere indireyim
İnan durdururum şu dünyâyı
Ben sana daha ne diyeyim
ANKARA/MELİH AĞAOĞLU

Kaynak:
 

Bütün Ekli Dosyaları İndir

Moderatörün son düzenlenenleri:
Mesajlar
128
Tepki Puanı
28
Yaş
66
Melih Ağaoğlu
08.Eylül.1960 yılında Ordu'da dünyaya gelmiştir. Babasının kamudaki görevi nedeniyle ilk, orta ve lise eğitimini farklı şehirlerde tamamladıktan sonra Samsun, Ondokuzmayıs Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, İngiliz Dil Bilimi ve Öğretmenliği Bölümünde Lisans Eğitimini 1985 yılında ve Kastamonu Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde Yüksek Lisans Eğitimini tamamlamış olup, "Türk toplumunda sosyal dışlanma" isimli bir tez raporu da mevcuttur.

Evli ve bir kız ve bir erkek çocuğu babasıdır. Bir Kamu Bankasından şube müdürü olarak emekli olduktan sonra özel bir bankada yine Şube Müdürü olarak ve daha sonra ülkenin önemli ve büyük çaplı şirketlerinden birinde, Finans Müdürlüğü, Finans ve Mali İşler 'den sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı ve CFO olarak hizmet verdikten sonra tamamen emekli olmuştur.

Amatör olarak ud çalan annesinden ilk müzik eğitimini almış ve geliştirmiş, mikrofonik sesi nedeniyle ailesinin tesiriyle Türk Sanat Müziği eserleri seslendirmek üzerine nazariyat, ses ve nefes eğitimi ile usul ve makam dersleri almış, asıl mesleğinin yanı sıra amatör olarak uzun yıllardır Türk Sanat Müziği üzerinde uğraşı vermektedir. Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği'nde şu ana kadar beş bine yakın eser seslendirmiştir. Güfte ve bestesi rahmetli Koro Şefi Sayın Ferhat Sarmusak'a ait olan, "Bir kız aldı aklımı" isimli eseri seslendirmiştir.
Pink Music Yapım şirketi tarafından müzik piyasasına single olarak angaje edilen bu değerli eser halen Apple Music, Spotify, Youtube vb. gibi platformlardan dinlenmektedir.

Ankara'da faaliyette olan ADIM SANAT KÜLTÜR DERNEĞİ TÜRK MÜZİĞİ TOPLULUĞU'NUN Kurucu Başkanıdır ve Topluluk olarak yurt içi ve yurt dışında Türk Sanat Müziği konulu konserler organize etmekte, aynı zamanda solist ve konser sunucusu olarak sahne almaktadır.

Türk Sanat Müziği'ni amatör koroların konserlerinde seslendirmekle birlikte, şiire olan merakı şarkı sözü yazarlığına evrilmiş ve 2021 yılından itibaren yazdığı şarkı sözleri bestelenmiş ve seslendirilmiştir, bunlar;

-Değerli Bestekâr, Kültür Bakanlığı Sanatçısı Sayın Volkan Erkal tarafından,

"Sus, Dinle!" isimli güftesi, Nihavent makamında,
" Bugün kalbimde son akşamın" isimli güftesi, Hicaz makamında bir tango olarak ve,

-Şu ana kadar notaya aldığı ve çoğu TRT Repertuarında birçok bestesi olan, Değerli müzik insanı, Bestekâr ve Koro Şefi Sayın Mustafa Coşkun tarafından,

"Ben seni böyle nasıl sevdim ki! (Ben sana daha ne diyeyim" isimli güftesi, Nihavent makamında,
" Saki" isimli güftesi, Hüzzam makamında

Olmak üzere 4 adet güftesi bestelenmiş olup, yakın zamanda Türk Sanat Müziği olarak 2 adet ve Türk Halk Müziği olarak da 3 adet daha güftesi bestelenecektir.

Tüm bunlara ilaveten, bugüne kadar yazmış olduğu şiirlerinden oluşan bir kitabı 2025 yılında şiir severler ile buluşacaktır.
 
Üst Alt