Reşit Çağın Arşivi 446 -Münir Nûreddin Selçuk: Sabâ Gazel- Yârab Ne Eksilirdi Deryâ Yı İzzetinden
Makam2 DîvânMakam Robotu Mesajlar 2220 Tepki Puanı 12 5 Nisan 2018 #1 Eser Bilgileri Moderatörün son düzenlenenleri: 26 Temmuz 2019
O Oğuz Kaan Yazıcı Mesajlar 3 Tepki Puanı 1 2 Mayıs 2024 #2 Merhaba, Bu kayıta ulaşamıyorum. Daha önce dinledim ancak bulamadım şimdi. Acaba nasıl ulaşabilirim fikriniz var mı? Çok ihtiyacım var çünkü...
Merhaba, Bu kayıta ulaşamıyorum. Daha önce dinledim ancak bulamadım şimdi. Acaba nasıl ulaşabilirim fikriniz var mı? Çok ihtiyacım var çünkü...
Levent Çelik Mesajlar 1580 Tepki Puanı 2703 3 Mayıs 2024 #3 Bu ve benzeri yayinlar yapan bircok kanal kapatıldı.
O Oğuz Kaan Yazıcı Mesajlar 3 Tepki Puanı 1 7 Mayıs 2024 #4 Levent Çelik' Alıntı: Bu ve benzeri yayinlar yapan bircok kanal kapatıldı. Genişletmek için tıkla ... Çok mantıksızca hareket.. Bu kayıt hala kulağımda ama görememek üzücü....
Levent Çelik' Alıntı: Bu ve benzeri yayinlar yapan bircok kanal kapatıldı. Genişletmek için tıkla ... Çok mantıksızca hareket.. Bu kayıt hala kulağımda ama görememek üzücü....