kadirbahadıroğlu

Kadir Bahadıroğlu
Şâyet zor değil ise, site idâre ve yapımdan anlamayarak, 50 sayfalık listelerde tek tek tıklayarak gitmek yerine sayfa numarasını girip doğrudan o sayfaya erişeceğimiz bir sistem getirilebilir mi? Şimdi düyek usûlünün pişrevlerini arıyordum lâkin 10 dakîkadır erişemedim. Bu usul ile daha kolay bir şekilde ulaşabileceğimize inanıyorum.

Emr ü ferman hazret-i men lehü'l-emrindir.

Merhaba. İsteğinizi tam olarak anlayamadım ama -belki gözünüzden kaçmıştır diye düşünerek- örneğin düyek usulünün peşrevlerine şu şekilde ulaşabilirsiniz:

1- Yukarıdan Eser (Nota) Arşivi kısmına tıklayın.
2- Usûl kısmından "düyek"i seçin.
3- Form kısmından "peşrev"i seçin.

"Filtrele" dediğiniz zaman bütün düyek usulündeki peşrevler karşınıza çıkacak.

Farklı bir talebiniz varsa daha detaylı bir şekilde iletirseniz seviniriz.

kadirbahadıroğlu

Kadir Bahadıroğlu
Merhaba. İsteğinizi tam olarak anlayamadım ama -belki gözünüzden kaçmıştır diye düşünerek- örneğin düyek usulünün peşrevlerine şu şekilde ulaşabilirsiniz:

1- Yukarıdan Eser (Nota) Arşivi kısmına tıklayın.
2- Usûl kısmından "düyek"i seçin.
3- Form kısmından "peşrev"i seçin.

"Filtrele" dediğiniz zaman bütün düyek usulündeki peşrevler karşınıza çıkacak.

Farklı bir talebiniz varsa daha detaylı bir şekilde iletirseniz seviniriz.
Elleriniz dert görmesin, böyle bakmak tamâmen aklımdan çıkmış. Benim talebimin bir ehemmiyeti kalmamıştır. Çok teşekkür ederim.

Evet, ben de eskisi gibi notaları direkt indiremiyorum. Bu sorunun sebebi nedir, bilgi verirseniz çok sevinirim.

Merhaba. Şu an sitedeki birçok bölme düzgün şekilde çalışmıyor. Çözümü bizi de aşıyor maalesef. Yöneticinin düzeltmesi gerekiyor. Bekliyoruz.

Üst Alt