Mesajlar
1
Tepki Puanı
1
Merhabalar, Üstadın kayıtlarının çok büyük bölümü bir yıl öncesine kadar Youtube ve Spotify gibi kaynaklarda kolaylıkla bulunabiliyordu ancak sanırım telif nedeniyle eserlerin çoğu kaldırılmış. Kendisinin genç bir hayranı olarak şarkılarını dinlemek istiyorum ancak kayıtlar internette bulunmuyor. Belki bulabilirim diye bu foruma da üye oldum ancak buradakiler de silinmiş. Çözüm olarak kayıtları bulabileceğim bir yer var mı acaba?
 
Mesajlar
1
Tepki Puanı
0
Maalesef oğlu Selim SELÇUK babasının bütün kayıtlarını yasaklattı. Benim Youtube hesabımı bile kapattırdı. Üstelik hesabımdan para filan kazanmıyordum. Herkesle uğraşıyor. Sanırım babasını, büyük ustayı unutturmak istiyor.
 
Mesajlar
150
Tepki Puanı
248
İnternet Sayfası
link
Facebook
link
YouTube
link
Merhabalar. Daha evvel bir üyemiz ismin hatırlayamadığım bir web sayfasını buradan bizlerle paylaşmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam Soundcloud'a benzer bir siteydi ve YouTube'dan kaldırılan arşive alternatif bir erişim imkanı sağlıyordu. Bu linki bir türlü bulamadım. Acaba hatırlayan var mıdır?
 
Mesajlar
2098
Tepki Puanı
3154
Merhabalar, hak ihlâli yapmamak adına paylaşılan linkleri kaldırmak durumunda kalıyoruz. İnternette ufak bir aramayla arşivin belirli bir kısmına ulaşılabiliyor. Ne yazık ki burada paylaşamıyoruz. İyi niyetle dosya paylaşımı yapan üyelerimizden de özür diliyoruz.
 
Son düzenleme:
Üst Alt