Mesajlar
2516
Tepki Puanı
3896
İnternet Sayfası
link
Facebook
link
Kendimden başlamak gerekirse, özellikle Caz müziğini beğenip dinleyenlerdenim. Nat King Cole olsun, Bing Crosby olsun, Sarah Vaughan, Louis Armstrong ve bir çok seslerin hayrânı sayılırım. Özellikle 20'ler ile 50'ler arası müziğe hayrânım. Ya siz?
 
Mesajlar
39
Tepki Puanı
27
YouTube
link
Selamlar,

Ben Klasik Türk din mûsikîsi, Türk halk müziği ve bazı hafif Türk müzikleri yanında galiba klasik Batı müziğini de seviyorum. Özellikle senfonileri ve senfonik pop mu öyle bişeyler var, onları seviyorum. Özellikle gerilimimi azalttığını düşündüğüm için piyano ve çello ile çalınmış minik müzikleri de seviyorum. Ayrıca -fazla kültür edinememiş olmama rağmen sırf haberdar olabildiğim kadarıyla- İran müziklerini ve içine Batı müziği karışmış Hint müziklerini de seviyorum.

Selamlar...
 
Mesajlar
39
Tepki Puanı
27
YouTube
link
@hep güzel şeyler

Özellikle tercih ettiğiniz bestekârlar veyâ icrâcılar var mıdır? Bizim müziğimiz olsun, veyâ yabancı müzik olsun?

Var, özellikle bizim müziğimizde var. Yabancı müziklerde çok bilgim ve/veya kültürüm olmadığı için hafızam çok kısıtlı ama bildiklerim hep güzel şeyler. Ama kendi müziğimizde özellikle Klasik Kemençe icralarını (Öncelikli olarak da İhsan Özgen ve Lütfiye Özer'i) çok severek dinlerim ve şu anda kafam müthiş dağınık olduğu için birikimimi buraya aktarmakta fena halde zorluk çekiyorum :rolleyes:
 
Son düzenleme:
Üst Alt