Merhaba, eser Yalçın Tura'nın bestesi ve notayı bulamıyorum. Notaya sahip olan birisi paylaşabilir mi?
Merhaba, bugün notayı Zafer Tekelioğlu'ndan rica ettim. Eğer burada sahip olan birisi çıkmazsa veya Zafer Bey'den de verimli bir cevap alamazsam notaya alabiliriz.ben de vakti zamanında epey aramıştım ama malesef bulamadım. notaya alınırsa çok makbule geçer.
Çok teşekkür ediyorum. Ben de bulamayınca yazmaya başlamıştım ama tamamlamadan bıraktım. Sizden bir ricam var, Mus2' deki proje hali elinizde mevcut ise onu da ekleyebilir misiniz?Efendim, elimden geldiğince notaya geçirmeye çalıştım. Umarım iş görür.
O da olur, çok teşekkür ediyorum. İzniniz olursa biraz düzenleyip yüklemek isterim siteye.Efendim, ben Musescore4 uygulamasını kullandım. Kastettiğiniz budur umarım.
Tamamdır, sağolun.Selim Kurt yazabilirsiniz, teşekkürler.
Estağfurullah, asıl teşekkür ederim bu bilgilendirmeniz için.Elinize sağlık. Herhangibir şiiri müzik eseri haline getirmeye genel olarak "Bestelemek" denilmesi doğrudur.
Ancak; Şarkı, türkü, ilâhi, uzunhava, kırıkhava, ezan, mevlid, gazel, kaside vs... nasıl ki birbirinden farklı yapıda ve başlı başına birer biçim iseler, Beste diye de sınıflandırdığımız bir form vardır, bestelemek kavramından ayrı olarak.
Hocamızın bu eseri biçim olarak "Şarkı" formundadır. O sebeple başlığını "Beste" diye adlandırmak doğru olmaz.
Başka bir konuda da böyle bir şey vardı. O yüzden bu kadar uzattım lakırdıyı kusura bakmayın