Mesajlar
2516
Tepki Puanı
3899
İnternet Sayfası
link
Facebook
link
Merhabalar,

sitemiz gün geçtikçe büyüyor ve daha aktif, daha güzel olma yolunda gönüllü yazarlar arıyoruz.

Bunun için altyapımız hazır ve çok basit bir şekilde bir yazı paylaşabiliyorsunuz.

Ne hakkında yazılar?

Genel anlamda kültürümüz ile ilgili yazılar. Dilimiz ile ilgili olabilir, müzik ile ilgili olabilir, hayat ile ilgili olabilir, belirli bir çerceve yok. İsterseniz günde bir, isterseniz haftada bir, isterseniz ayda bir, ya da siz ne zaman isterseniz. Gazeteler gibi köşeleriniz olacak ve istediğiniz meseleler hakkında yazabileceksiniz kültür ile alâkalı oldukları sürece (politika yasak).

İsterseniz makâle tarzında olabilir, isterseniz araştırma tarzında, isterseniz gündelik güncel yazılar. Bir de sâdece bu olayı yazı olarak düşünmeyelim. Resimler ekleyebilirsiniz, tablolar (istatistik), videolar, dokümanlar vs.

Eğer böyle bir oluşumda olmak istiyorsanız, çeşitli şekilde bize ulaşabilirsiniz.

- Bu konuya yazabilirsiniz.
- Bana özel mesaj atabilirsiniz
- Bize Ulaşın'dan ulaşabilirsiniz

Amacımız nitelikli, kaliteli bir ortam olmak. Nasıl günde çeşitli teknoloji sitelerini dolaşıp yeni teknolojilerden haber alıyorsanız, nasıl spor sitelerinde yeni transferleri okuyorsanız, biz de klasik kültürümüzün ana odağı olmak istiyoruz. Şimdilik daha çok müzik câmiasında tanınıyoruz ve doğal olarak bu ortamın insanları daha çok olacaktır. Ama her türlü kültür insanına açığız.

Teşekkürler.
 
Üst Alt