Bekir Sıdkı Sezgin
Sadikkara Messages 251 Reactions 360 1 January 2021 #2 "Leyla dediler gönlümü açtım sana ben" güfte sahibi notada B. Sıtkı Erdoğan görünüyor. Heralde bir yanlışlık oldu Sezgin hocamıza listelenmiş..
"Leyla dediler gönlümü açtım sana ben" güfte sahibi notada B. Sıtkı Erdoğan görünüyor. Heralde bir yanlışlık oldu Sezgin hocamıza listelenmiş..
Derûnhân Messages 2516 Reactions 3912 Website link Facebook link 1 January 2021 #3 Sadikkara said: "Leyla dediler gönlümü açtım sana ben" güfte sahibi notada B. Sıtkı Erdoğan görünüyor. Heralde bir yanlışlık oldu Sezgin hocamıza listelenmiş.. Click to expand... Maalesef bir çok yerde yanlış bir şekilde kayıt edilmiş bilgiler olabiliyor. Sizler uyardıkça düzeltiyoruz. Teşekkürler, düzeltilmiştir.
Sadikkara said: "Leyla dediler gönlümü açtım sana ben" güfte sahibi notada B. Sıtkı Erdoğan görünüyor. Heralde bir yanlışlık oldu Sezgin hocamıza listelenmiş.. Click to expand... Maalesef bir çok yerde yanlış bir şekilde kayıt edilmiş bilgiler olabiliyor. Sizler uyardıkça düzeltiyoruz. Teşekkürler, düzeltilmiştir.