Bekir Sıdkı Sezgin
Sadikkara Mesajlar 251 Tepki Puanı 357 2 Ocak 2021 #2 "Leyla dediler gönlümü açtım sana ben" güfte sahibi notada B. Sıtkı Erdoğan görünüyor. Heralde bir yanlışlık oldu Sezgin hocamıza listelenmiş..
"Leyla dediler gönlümü açtım sana ben" güfte sahibi notada B. Sıtkı Erdoğan görünüyor. Heralde bir yanlışlık oldu Sezgin hocamıza listelenmiş..
Derûnhân Mesajlar 2516 Tepki Puanı 3914 İnternet Sayfası link Facebook link 2 Ocak 2021 #3 Sadikkara' Alıntı: "Leyla dediler gönlümü açtım sana ben" güfte sahibi notada B. Sıtkı Erdoğan görünüyor. Heralde bir yanlışlık oldu Sezgin hocamıza listelenmiş.. Genişletmek için tıkla ... Maalesef bir çok yerde yanlış bir şekilde kayıt edilmiş bilgiler olabiliyor. Sizler uyardıkça düzeltiyoruz. Teşekkürler, düzeltilmiştir.
Sadikkara' Alıntı: "Leyla dediler gönlümü açtım sana ben" güfte sahibi notada B. Sıtkı Erdoğan görünüyor. Heralde bir yanlışlık oldu Sezgin hocamıza listelenmiş.. Genişletmek için tıkla ... Maalesef bir çok yerde yanlış bir şekilde kayıt edilmiş bilgiler olabiliyor. Sizler uyardıkça düzeltiyoruz. Teşekkürler, düzeltilmiştir.