Ana Sayfa
Yeni Mesajlar
Forumlarda Ara
Eser (Nota) Arşivi
Yeni Mesajlar
Kayıt Arşivi
Yeni Mesajlar
Köşe Yazıları
Yeni yazılar
Yeni yorumlar
Yazı dizisi
Yazıları ara
Ansiklopedi
Yeni maddeler
Yeni yorumlar
Yeni puanlamalar
Ansiklopedi'de ara
Bizimle Paylaşın!
Giriş Yap
Kayıt Ol
Türkçe (TR)
Dil Seçici
English (US)
Türkçe (TR)
Neler Yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni Mesajlar
Menü
Giriş Yap
Kayıt Ol
Install the app
Yükle
Eser (Nota) Arşivi
Eser (Nota) Arşivi
Zaman Az Yol Kısa - Ali Dursun Yağlı - Uşşak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ASIM" data-source="post: 81140" data-attributes="member: 342"><p><u>Eser</u>:</p><p style="margin-left: 20px"><strong>Zaman Az Yol Kısa</strong></p><p></p><p><u>Bestekâr</u>:</p><p style="margin-left: 20px"><strong>Ali Dursun YAĞLI</strong></p><p></p><p><u>Güfte Sâhibi</u>:</p><p style="margin-left: 20px"><strong>Ali Dursun YAĞLI</strong></p><p></p><p><u>Makam</u>:</p><p style="margin-left: 20px"><strong>Uşşak</strong></p><p></p><p><u>Form</u>:</p><p style="margin-left: 20px"><strong>Şarkı</strong></p><p></p><p><u>Usûl</u>:</p><p style="margin-left: 20px"><strong>Düyek</strong></p><p></p><p><u>Güfte</u>:</p><p style="margin-left: 20px"></p><p></p><p><u>Kaynak</u>:</p><p style="margin-left: 20px"><strong>ALİ DURSUN YAĞLI (Değerli bestekarımızı arayıp eserin notasını hiç bir yerde bulamadığımı uygun görürse watsap' dan göndermesini rica etmiştim. Bana anında telefonla dönerek madem ki eseri beğendiniz, adresime PTT ile göndereceğini söyledi. Bestekarımız 81 yaşındaymış. Lütfen zahmet etmeyin ben gelir adresinizden alırım desem de kabül etmedi ve ertesi gün evime gönderdi. Bu güzel nazik insana paylaşımla beraber sonsuz teşekkürlerimi de belirtmek isterim.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ASIM, post: 81140, member: 342"] [U]Eser[/U]: [INDENT][B]Zaman Az Yol Kısa[/B][/INDENT] [U]Bestekâr[/U]: [INDENT][B]Ali Dursun YAĞLI[/B][/INDENT] [U]Güfte Sâhibi[/U]: [INDENT][B]Ali Dursun YAĞLI[/B][/INDENT] [U]Makam[/U]: [INDENT][B]Uşşak[/B][/INDENT] [U]Form[/U]: [INDENT][B]Şarkı[/B][/INDENT] [U]Usûl[/U]: [INDENT][B]Düyek[/B][/INDENT] [U]Güfte[/U]: [INDENT][B][/B][/INDENT] [U]Kaynak[/U]: [INDENT][B]ALİ DURSUN YAĞLI (Değerli bestekarımızı arayıp eserin notasını hiç bir yerde bulamadığımı uygun görürse watsap' dan göndermesini rica etmiştim. Bana anında telefonla dönerek madem ki eseri beğendiniz, adresime PTT ile göndereceğini söyledi. Bestekarımız 81 yaşındaymış. Lütfen zahmet etmeyin ben gelir adresinizden alırım desem de kabül etmedi ve ertesi gün evime gönderdi. Bu güzel nazik insana paylaşımla beraber sonsuz teşekkürlerimi de belirtmek isterim.[/B][/INDENT] [/QUOTE]
Alıntı ekle...
Kullanıcı Doğrulaması
Gönder
Eser (Nota) Arşivi
Eser (Nota) Arşivi
Zaman Az Yol Kısa - Ali Dursun Yağlı - Uşşak
Alt