[MEDIA=youtube]HpuLi9vDY4s[/MEDIA]Bana bir dönem Münir Beyi bile geriye attırarak kendine meftun eden zat. Tavrını, ses çıkarma tarzını çalıştım epeyce. Akranı olan Hafız Sami'den ve diğer meşhur istanbul hafızlarından biraz yöresel ağız haricinde bir fark yok aslında."Münir Bey canlı neşriyatı için radyoya geldiğinde, kendisinden önce aynı stüdyoda Celal Bey'in yayında olduğunu görüyor. Prova vs için erken gitmek istediğinden nereden çıktı bu adam der gibi küçümser halini Celâl Bey yakalıyor. Onun üzerine Hüzzam bir gazel okuyor ki Münir Bey, program sonunda içeri girip ellerinden öpüyor Celâl Bey'i."
[MEDIA=youtube]HpuLi9vDY4s[/MEDIA]
Bana bir dönem Münir Beyi bile geriye attırarak kendine meftun eden zat. Tavrını, ses çıkarma tarzını çalıştım epeyce. Akranı olan Hafız Sami'den ve diğer meşhur istanbul hafızlarından biraz yöresel ağız haricinde bir fark yok aslında.
"Münir Bey canlı neşriyatı için radyoya geldiğinde, kendisinden önce aynı stüdyoda Celal Bey'in yayında olduğunu görüyor. Prova vs için erken gitmek istediğinden nereden çıktı bu adam der gibi küçümser halini Celâl Bey yakalıyor. Onun üzerine Hüzzam bir gazel okuyor ki Münir Bey, program sonunda içeri girip ellerinden öpüyor Celâl Bey'i."