Filtreleme sistemi maalesef öyle. Normalde bu tür sistemleri 50-200 veri için tasarlıyorlar. Bizde var 8-9 bin. O bakımdan tarayıcı hesaplarken biraz zaman alıyor. Altyapıyla ilgili bir durum, basit bir çözümü yok, o yüzden bu problemi gideremedim. Yeni sürümde belki bu konuyla ilgili çalışma yapacağız diyorlardı (kullandığımız altyapının şirketi), onlar da hem 8-9 ay önce çıkarmaları gereken sürümü çıkarmadılar, hem çıkacak olanda ne var söylemiyorlar."Filtrele" demeden olma durumu var, eskiden öyleydi. Ama bu sefer daha yavaş çalısıyor sistem, o yüzden kapadım onu.Filtreleme dışında sitemizde bir hız problemi yok ama sanırım.
Filtreleme sistemi maalesef öyle. Normalde bu tür sistemleri 50-200 veri için tasarlıyorlar. Bizde var 8-9 bin. O bakımdan tarayıcı hesaplarken biraz zaman alıyor. Altyapıyla ilgili bir durum, basit bir çözümü yok, o yüzden bu problemi gideremedim. Yeni sürümde belki bu konuyla ilgili çalışma yapacağız diyorlardı (kullandığımız altyapının şirketi), onlar da hem 8-9 ay önce çıkarmaları gereken sürümü çıkarmadılar, hem çıkacak olanda ne var söylemiyorlar.
"Filtrele" demeden olma durumu var, eskiden öyleydi. Ama bu sefer daha yavaş çalısıyor sistem, o yüzden kapadım onu.
Filtreleme dışında sitemizde bir hız problemi yok ama sanırım.