Arda Hocam , geç cevap verdiğim için affınıza sığınırım. Yıllardır bu güzel siteye girme fırsatım olmadı. Önceden Facebooktan girmiştim , ancak Oradan giriş mümkün olmadığı için yeni hesap açtım. Notayı aldığım yeri yanlış yazmışım. Kaynak Rediscovered Musical Treasures Exegeses of Secular Oriental Music PART 1 olacaktı. Sürçi lisan etmişiz, affola.. Burada da, çok ilginç eserlerin notalarını vermiş ,iki müellif.Rediscovered Musical Treasures, Exegeses of Secular Music - Transcriptions from post-Byzantine music MS into staff notation Bu arada bu eserin Part 2 sini bulamadım. [ATTACH=full]78353[/ATTACH]
Arda Hocam , geç cevap verdiğim için affınıza sığınırım. Yıllardır bu güzel siteye girme fırsatım olmadı. Önceden Facebooktan girmiştim , ancak Oradan giriş mümkün olmadığı için yeni hesap açtım.
Notayı aldığım yeri yanlış yazmışım.
Kaynak Rediscovered Musical Treasures Exegeses of Secular Oriental Music PART 1 olacaktı. Sürçi lisan etmişiz, affola..
Burada da, çok ilginç eserlerin notalarını vermiş ,iki müellif.
Rediscovered Musical Treasures, Exegeses of Secular Music - Transcriptions from post-Byzantine music MS into staff notation
Bu arada bu eserin Part 2 sini bulamadım.
[ATTACH=full]78353[/ATTACH]