Aslında kendi içimizde ansiklopedik bilgiler de vermek istiyoruz ama bir türlü zaman bulamadığımız için bunu gerçekleştiremedik. Binlerce isim olduğundan başladıklarımızı bitiremedik. Örnek olarak bütün sistemde olan formların bir gözden geçirilip "temizlenmesi" gerekiyor. Ve temizlik yaparken de açıklamaları yapılması lâzım. Henüz o aşamaya gelemedik. Gelince bu yeni formların açıklamalarını da isteriz, kısmet olursa.Sâdece sözlü olarak değil ama, benim hayal ettiğim formların "A B A B" tarzı açıklamalarının olması, sözler ile desteklenerek. Bu şekilde açıkça formların farklarını görebiliyor olacağız. Ve kendi kendimize bir standart üretip, bunu başarmalıyız. Resmî kurumlardan böyle bir şey beklemek hayal olur.Düzeltmeleri yaptım (ama yeni terimlerin özel sayfalarını oluşturmadım, sonraya bıraktım).
Aslında kendi içimizde ansiklopedik bilgiler de vermek istiyoruz ama bir türlü zaman bulamadığımız için bunu gerçekleştiremedik. Binlerce isim olduğundan başladıklarımızı bitiremedik. Örnek olarak bütün sistemde olan formların bir gözden geçirilip "temizlenmesi" gerekiyor. Ve temizlik yaparken de açıklamaları yapılması lâzım. Henüz o aşamaya gelemedik. Gelince bu yeni formların açıklamalarını da isteriz, kısmet olursa.
Sâdece sözlü olarak değil ama, benim hayal ettiğim formların "A B A B" tarzı açıklamalarının olması, sözler ile desteklenerek. Bu şekilde açıkça formların farklarını görebiliyor olacağız. Ve kendi kendimize bir standart üretip, bunu başarmalıyız. Resmî kurumlardan böyle bir şey beklemek hayal olur.
Düzeltmeleri yaptım (ama yeni terimlerin özel sayfalarını oluşturmadım, sonraya bıraktım).