Ne olur ne olmaz diye kendimce kıymetlı bulduğum YouTube kanallarını arşivliyorum. Bir gün o hesaplar yok olursa bir yedeği bende bulunsun diye. Yakın zamanda meselâ Reşit Çağın Bey'in kanalı kapanmıştı, sonra açıldı tekrardan Allah'tan. Bunun gibi durumları önleme adına birimizde bir yedek olsun diye arşivleme çalışması yapıyorum.Tüm site ahâlisine de sormak isterim, değerli bulduğunuz ve özellikle korunma altına alınmasını istediğiniz kanallar hangileridir?Sâdece ilk mesajda belirtilmiş kanallardan bahsetmiyorum, genel anlamda soruyorum.
Ne olur ne olmaz diye kendimce kıymetlı bulduğum YouTube kanallarını arşivliyorum. Bir gün o hesaplar yok olursa bir yedeği bende bulunsun diye. Yakın zamanda meselâ Reşit Çağın Bey'in kanalı kapanmıştı, sonra açıldı tekrardan Allah'tan. Bunun gibi durumları önleme adına birimizde bir yedek olsun diye arşivleme çalışması yapıyorum.
Tüm site ahâlisine de sormak isterim, değerli bulduğunuz ve özellikle korunma altına alınmasını istediğiniz kanallar hangileridir?
Sâdece ilk mesajda belirtilmiş kanallardan bahsetmiyorum, genel anlamda soruyorum.