Keşke herkes her bulduğunu paylaşsa. Hepsini toplayalım burada. Herkesin ufku genişlesin. Sınır yok, her türlüsü olur. Dili İngilizce de olur. Bence çeviri yapmak çok sürer. Çok önemli olanlarda belki çeviri olabilir. Yoksa hangi birine yetişeceksiniz. Ama çeviriye de hâyır demeyiz elbette. Paylaştıkça istek olursa, ona göre bakarız.Ben akademik dünyâda olmadığımdan bu tür şeylere uzak kalıyorum. Yâni paylaşılsa çok iyi olur. Kendimi geliştirmiş olurum. Kendi zevkime göre ilgilendiğim konular var ama onların makâleleri var mıdır bilmiyorum. Olsa bile ben her paylaşıma açığım, yâni zorla bir alanla ilgili olmasına gerek yok. Her alanı öğrenmek lâzım.
Keşke herkes her bulduğunu paylaşsa. Hepsini toplayalım burada. Herkesin ufku genişlesin. Sınır yok, her türlüsü olur. Dili İngilizce de olur. Bence çeviri yapmak çok sürer. Çok önemli olanlarda belki çeviri olabilir. Yoksa hangi birine yetişeceksiniz. Ama çeviriye de hâyır demeyiz elbette. Paylaştıkça istek olursa, ona göre bakarız.
Ben akademik dünyâda olmadığımdan bu tür şeylere uzak kalıyorum. Yâni paylaşılsa çok iyi olur. Kendimi geliştirmiş olurum. Kendi zevkime göre ilgilendiğim konular var ama onların makâleleri var mıdır bilmiyorum. Olsa bile ben her paylaşıma açığım, yâni zorla bir alanla ilgili olmasına gerek yok. Her alanı öğrenmek lâzım.