Bizimle bu eserinizi paylaştığınız için teşekkür ederim Genki Bey [USER=3125]@三宅元貴[/USER].Ne ilginçtir ki kendi ülkemizde kendi değerlerimiz pek bilinmezken, Uzak Doğu'dan bizim kültürümüzle ilgili bir eser yazılmış. Ne kadar sevinsek azdır, teşekkürler.Bu eserinizin bir kaydı var mıdır? Dinleyebilsek ne güzel olurdu.Ayrıca yeni bir makam ortaya dökmüşsünüz. Bu makamın bilgilerini alabilir miyiz sizden? Ben şimdilik kaydettim sisteme ancak bu tartışılabilecek bir konu, ki genelde en azından o makâmın bir takımı olması lâzım ama zâten henüz daha yeni yazmışsınız. Gerisini de bekliyoruz .
Bizimle bu eserinizi paylaştığınız için teşekkür ederim Genki Bey [USER=3125]@三宅元貴[/USER].
Ne ilginçtir ki kendi ülkemizde kendi değerlerimiz pek bilinmezken, Uzak Doğu'dan bizim kültürümüzle ilgili bir eser yazılmış. Ne kadar sevinsek azdır, teşekkürler.
Bu eserinizin bir kaydı var mıdır? Dinleyebilsek ne güzel olurdu.
Ayrıca yeni bir makam ortaya dökmüşsünüz. Bu makamın bilgilerini alabilir miyiz sizden? Ben şimdilik kaydettim sisteme ancak bu tartışılabilecek bir konu, ki genelde en azından o makâmın bir takımı olması lâzım ama zâten henüz daha yeni yazmışsınız. Gerisini de bekliyoruz .