[USER=5]@Derûnhân[/USER]'a katılıyorum. Normal kayıtlarda bile ''gecikme'' hep problem çıkarıyor. Bu analog ünitelerin dijital ortama ses kartı vâsıtasıyla veri aktarımından kaynaklanıyor. Kaldı ki internet üzerinden en az 2-3 saniye gecikmeyle asla senkron sağlanamayacaktır. Yukarıdaki kayıtların da internet üzerinden alındığını hiç zannetmiyorum.Bunun yerine herkes tarafından benimsenip kabul gören bir metronom üzerine bireysel olarak yapılacak kanal kayıtlar tek bir bilgisayara gönderilip mixlenirse daha sağlıklı sonuçlar ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum.
[USER=5]@Derûnhân[/USER]'a katılıyorum. Normal kayıtlarda bile ''gecikme'' hep problem çıkarıyor. Bu analog ünitelerin dijital ortama ses kartı vâsıtasıyla veri aktarımından kaynaklanıyor. Kaldı ki internet üzerinden en az 2-3 saniye gecikmeyle asla senkron sağlanamayacaktır. Yukarıdaki kayıtların da internet üzerinden alındığını hiç zannetmiyorum.
Bunun yerine herkes tarafından benimsenip kabul gören bir metronom üzerine bireysel olarak yapılacak kanal kayıtlar tek bir bilgisayara gönderilip mixlenirse daha sağlıklı sonuçlar ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum.