[USER=229]@Faruk İnan[/USER] Bey, kaydı dinleyeyim dedim ama kaldırılmış görünüyor. Sanırım Münir Bey'in varislerinden birinin talep ettiği şu telif meseleleri yüzünden kaldırıldı. Acaba kayda başka bir yerden ulaşabilmem mümkün müdür?[USER=8]@Mahzen-i Esrâr-ı Mûsikî[/USER] Bey, uzun zaman evvel kaleme aldığım bu makalede (s. 70) makamın imlasıyla ilgili bir tartışma yürütmüştüm. III. Selim'in bu makamdaki zencir bestesinden de hareketle bir iddiada bulunmuştum. Buradaki çıkarımımla, nihayetinde sizinle aynı noktada buluşuyoruz. Ancak bu fikir yürütmeye katılır mıydınız, eleştirileriniz neler olurdu?
[USER=229]@Faruk İnan[/USER] Bey, kaydı dinleyeyim dedim ama kaldırılmış görünüyor. Sanırım Münir Bey'in varislerinden birinin talep ettiği şu telif meseleleri yüzünden kaldırıldı. Acaba kayda başka bir yerden ulaşabilmem mümkün müdür?
[USER=8]@Mahzen-i Esrâr-ı Mûsikî[/USER] Bey, uzun zaman evvel kaleme aldığım bu makalede (s. 70) makamın imlasıyla ilgili bir tartışma yürütmüştüm. III. Selim'in bu makamdaki zencir bestesinden de hareketle bir iddiada bulunmuştum. Buradaki çıkarımımla, nihayetinde sizinle aynı noktada buluşuyoruz. Ancak bu fikir yürütmeye katılır mıydınız, eleştirileriniz neler olurdu?