Anladım. "u" bağlacı "ve" anlamında, "ı" bağlacı ise "ona âit" anlamında.Aslında tek seferde düzeltebiliyorum ama o da direkt veri tabanına komut vererek oluyor. Pek hoşlandığım bir durum değil. Kontrolünüzde olmuyor, sitede ne varsa tarayıp hepsini o hâle getiriyor. Yâni ayırt etmeden önüne ne gelirse. O yüzden el ile düzeltmeyi daha doğru buluyorum genelde, insan gözünden geçmesi daha iyi oluyor. Ama bu meselede de çok olduğu için tereddütlüyüm. Sonuç olarak doğrusu neyse, o olmalıdır.Şöyle yapalım. Vikipedide Şevkutarab maddesi işlendiği vakit o zaman bu konuyu ele alacağım, not ediyorum bunu.
Anladım. "u" bağlacı "ve" anlamında, "ı" bağlacı ise "ona âit" anlamında.
Aslında tek seferde düzeltebiliyorum ama o da direkt veri tabanına komut vererek oluyor. Pek hoşlandığım bir durum değil. Kontrolünüzde olmuyor, sitede ne varsa tarayıp hepsini o hâle getiriyor. Yâni ayırt etmeden önüne ne gelirse. O yüzden el ile düzeltmeyi daha doğru buluyorum genelde, insan gözünden geçmesi daha iyi oluyor. Ama bu meselede de çok olduğu için tereddütlüyüm. Sonuç olarak doğrusu neyse, o olmalıdır.
Şöyle yapalım. Vikipedide Şevkutarab maddesi işlendiği vakit o zaman bu konuyu ele alacağım, not ediyorum bunu.