"Elektronik arabalar çıktı, mertlik bozuldu" diyesim geldi .Arabadan hiç anlamam ama sanırım 2000 öncesi arabalarda herkes kendince tâmir edebiliyordu bir çok şeyi. Şimdi artık hepsinde elektronik sistem var, ve bir bilgisayara bağlayıp oradan bakıyorlar sorunlara. Kendin de tâmir edemiyorsun, bozuksa parçalar değişiyor, o kadar. Eskiden ben de izliyordum bu tarz programları, bilmiyorum bugünlerde ne gösteriyorlar. İlginç mühendislik örneklerini görebiliyorduk mekanik sistemlerde. Elektronik sistemlerde pek bir şey görünmüyor. Bir de o kadar çok âlet ve edevat isteyen bir durum, sanırım günümüzde arabayla ilgilenen çok insan kalmadı, hep ustalara götürülüyor artık. Yine de dışarıdan izlemesi keyifli oluyor . Büyüklerin oyuncağı, kurcalamak hoşumuza gidiyor.
"Elektronik arabalar çıktı, mertlik bozuldu" diyesim geldi .
Arabadan hiç anlamam ama sanırım 2000 öncesi arabalarda herkes kendince tâmir edebiliyordu bir çok şeyi. Şimdi artık hepsinde elektronik sistem var, ve bir bilgisayara bağlayıp oradan bakıyorlar sorunlara. Kendin de tâmir edemiyorsun, bozuksa parçalar değişiyor, o kadar. Eskiden ben de izliyordum bu tarz programları, bilmiyorum bugünlerde ne gösteriyorlar. İlginç mühendislik örneklerini görebiliyorduk mekanik sistemlerde. Elektronik sistemlerde pek bir şey görünmüyor. Bir de o kadar çok âlet ve edevat isteyen bir durum, sanırım günümüzde arabayla ilgilenen çok insan kalmadı, hep ustalara götürülüyor artık. Yine de dışarıdan izlemesi keyifli oluyor . Büyüklerin oyuncağı, kurcalamak hoşumuza gidiyor.