Bu Marş'ın farklı arranjmanı daha var. Ekliyorum. V2 PDF ait ses kayıdı örneği:[MEDIA=youtube]vA0D9ZucrJU[/MEDIA]Bir'de Osmanlı Bahriye Bandosunun icrâ eddiği ses kayıdı (Piyano Aranjman notasını ekliyorum): [MEDIA=youtube]K_U9-rLKl7c[/MEDIA]Ve bu kayıt : [MEDIA=youtube]DT2XFvuAl-M[/MEDIA]Belki ilerde Askerî Bando notaları da eklerim.Bu marş Osmanlı'nın en meşhur marşlar'dan dır. Yunanistandan hala icra edilir. Bosnada da bilinirdi: [MEDIA=youtube]QL_pGa_6r3s[/MEDIA] yunaistan da düyünlerde çalınır :[MEDIA=youtube]IZJ04cJ1Q4U[/MEDIA]Türkiyede icra edilmemesi, kültüri açısından bence utançvericidir! T.C. nin Bandoları bunları icrâ etmek yerine, Jazz çalıyorlar. Umutederim'ki benim (gibilerin) sayesinde yeniden kefş'edilir.
Bu Marş'ın farklı arranjmanı daha var. Ekliyorum. V2 PDF ait ses kayıdı örneği:[MEDIA=youtube]vA0D9ZucrJU[/MEDIA]
Bir'de Osmanlı Bahriye Bandosunun icrâ eddiği ses kayıdı (Piyano Aranjman notasını ekliyorum): [MEDIA=youtube]K_U9-rLKl7c[/MEDIA]
Ve bu kayıt : [MEDIA=youtube]DT2XFvuAl-M[/MEDIA]
Belki ilerde Askerî Bando notaları da eklerim.
Bu marş Osmanlı'nın en meşhur marşlar'dan dır. Yunanistandan hala icra edilir. Bosnada da bilinirdi: [MEDIA=youtube]QL_pGa_6r3s[/MEDIA]
yunaistan da düyünlerde çalınır :
[MEDIA=youtube]IZJ04cJ1Q4U[/MEDIA]
Türkiyede icra edilmemesi, kültüri açısından bence utançvericidir! T.C. nin Bandoları bunları icrâ etmek yerine, Jazz çalıyorlar. Umutederim'ki benim (gibilerin) sayesinde yeniden kefş'edilir.