Bu mesele çok su götürür .Gündelik konuşmaya kimse bir şey demedi zâten. Levent Abi notanın üzerinde "şöyle olsa daha doğru olmaz mı" demek istedi. Tercihten öte aslına sâdık olur bakımından. Ama bu ortam zâten bunun için var. Herkesin farklı, aykırı ve zıt görüşleri olabilmeli ve bunu ifâde edebilmeli. Kimseyi bir görüşe zorlamak doğru değil, sâdece ortamımızdan yararlanarak bir tartışma yürütüyoruz, bu kadar .Durumu tatlıya bağlayalım. Nota gelsin de, nasıl gelirse gelsin, önemli olan konu o. Zahmet edip, kayıttan dinleyerek, zor bir işlemi gerçekleştirip bir de bunu burada paylaşıyorsunuz, o yüzden fazla takılmadan tekrardan paylaşımlarınız için teşekkür ederiz.
Bu mesele çok su götürür .
Gündelik konuşmaya kimse bir şey demedi zâten. Levent Abi notanın üzerinde "şöyle olsa daha doğru olmaz mı" demek istedi. Tercihten öte aslına sâdık olur bakımından. Ama bu ortam zâten bunun için var. Herkesin farklı, aykırı ve zıt görüşleri olabilmeli ve bunu ifâde edebilmeli. Kimseyi bir görüşe zorlamak doğru değil, sâdece ortamımızdan yararlanarak bir tartışma yürütüyoruz, bu kadar .
Durumu tatlıya bağlayalım. Nota gelsin de, nasıl gelirse gelsin, önemli olan konu o. Zahmet edip, kayıttan dinleyerek, zor bir işlemi gerçekleştirip bir de bunu burada paylaşıyorsunuz, o yüzden fazla takılmadan tekrardan paylaşımlarınız için teşekkür ederiz.