Mesajlar
2516
Tepki Puanı
3896
İnternet Sayfası
link
Facebook
link
Merhabalar,

sitemizde bir kaç değişikliğe gittik fark ettiyseniz.

İlk olarak sitemize önek (ön ek) sistemini yerleştirdik. Bundan sonra her başlatılan konu en az 1 önek almak zorunda kalacaktır. Ancak sâdece 1 önek ile sınırlı değilsiniz, isterseniz en fazla 5 tâne önek ekleyebilirsiniz her bir konuya. Nasıl uygun görürseniz.

Bu değişikliğin nedeni forumun kullanımını daha kolaylaştırdığıdır. Bir bakışta konunun özelliklerini gösterdiği için kullanıma açtık. Meselâ bu konuya seçtiğim önek "Duyuru"
1578272627361.png
öneki oldu. Dillediğiniz öneki konularda seçebilirsiniz.

İkinci değişiklik ise önek sistemiyle berâber bir çok bölümümüzden kurtulduk. Bu sâyede site daha hafif ve daha az kalabalık olacaktır.
Silmiş olduğumuz bölümler bundan sonra önek sistemiyle devâm yaşayacaklardır.

Üçüncü ve en fark edilen değişiklik ise sitemizin görünüşünde değişikliğe gitmemiz oldu. Daha hoş, daha modern, daha albenili olması için bu yapılmıştır.

1578273273287.png


Tabii ki küçük pürüzler olacaktır. Bunları her zaman olduğu gibi buradan bize bildirebilirsiniz.

Ziyâretiniz için teşekkürler. Umarız siz de sohbetlere dahil olursunuz.
 
Mesajlar
2516
Tepki Puanı
3896
İnternet Sayfası
link
Facebook
link
Her güncellemeyle daha bir güzelleşiyor site. Çok yardımını görüyorum sitenin. Konu sayısının azalması sitedeki karmaşıklığı azaltmış. Kullanım kolaylığı artmış. Elinize sağlık. Bu hizmetten ötürü müteşekkiriz size.
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim.

Sitenin daha güzel, daha iyi, daha faydalı olması için gayret ediyoruz ve bu doğrultuda fikirlere açığız her zaman. Varsa aklınızda bir şey, buyrunuz.
 
Mesajlar
2516
Tepki Puanı
3896
İnternet Sayfası
link
Facebook
link
Aslında henüz sitemiz tam potansiyeline ulaşmadı. Başka olmasını istediğim noktalar var ama şimdilik önceliğimizi bir sohbet ortamı oluşması için harcayacağız. Yapılan bu değişiklikler de inşallah daha fazla aktiviteyi tetikleyecektir.

İstatistiklere baktığımda sitemiz bu çağa göre (mâlum telefon çağı) çok iyi sayıda ziyâretçi alıyor. Ancak bu seviyeye göre bir katılım ve aktivite yok maalesef. Bunda tabii sitemizin herkese açık olup üyelik gerektirmemesinin önemli bir yeri var, ayrıca telefon üzerinden aktivite zor oluyor. Bunları neden söylüyorum? Umarım bu mesajı okuyan ziyâretçilerimiz de küçük bir katkı sağlamak adına hem siteye üye olurlar, hem de mesaj yazarak sohbet ortamına katılırlar.

Sitemizin ticârî bir amacı yok internet üzerinden eriştiğiniz 99% sitelerin aksine. Kendi yağımızda kavruluyoruz ve kendi adıma ziyâretçilerimizden tek beklediğim nokta bu sohbet ortamına dahil olmalarıdır. Türkiye'nin kaliteli kültür noktasında en büyük adresi olmak istiyoruz. Buradan herkesi dâvet ediyorum. Sağ olasınız.
 
Üst Alt