Bestekâr
Münir Nurettin Selçuk
Güfte Sâhibi
Necmi Nurettin Güngörmüş
Makam
Suzidil
Form
Şarkı
Usûl
Sofyan-Semai
Kaynak
Sanat Müziği Notaları

Makam

DîvânMakam Robotu
Mesajlar
45071
Tepki Puanı
488

Bütün Ekli Dosyaları İndir

Mesajlar
1551
Tepki Puanı
2664
Bu ve paylaştığınız pek çok kayıt, 3 sene 5 sene 10 sene önce, büyük çoğunluğu Reşit Çağın tarafından olmak üzere Facebokta ve Yutube uzerinden paylaşıldı.

Neden bütün videolarınıza "Nette ilk defa" ibaresi koyuyorsunuz anlamakta zorlanıyorum.

Yaptığınız paylaşımlar zaten kendi başlarına çok değerli şeyler. Meraklısı binlerce defa paylaşılsa da tekrar tekrar dinlerler.

Ayni kaydi milyonuncu kez siz paylasiyor olsanizda değerli bir iş yapıyorsunuz. Sizin vasıtanızla şimdiye kadar ulaşılmayan kişilere de ulaşıyordur eminim. Ufak hesaplar yapmadığınıza inanmak istiyorum.
 
Mesajlar
20
Tepki Puanı
28
Yaş
4
İnternet Sayfası
link
Twitter
link
YouTube
link
Merhaba Levent bey. İlk başta yayınladığım eserlerde "Nette İlk Defa" ibaresini koymuştum. Sonradan bana da anlamsız geldiği için son yayınladıklarımda farkında iseniz o ibare yok. Bütün kayıtları tek tek kontrol ederek daha evvel yayımlanmamış olan kayıtları yayımlamak öncelikli hedefim olduğu için bu yolu seçmiştim. Sonradan gördüm ki kendini akıllı zanneden bazı şahıslar orijinal kayıtları indirip kendi düzenlemelerini yaparak yeniden yayımlıyor. Bu gibi sebeplerle haklısınız "Nette İlk Defa" yazmanın hiçbir anlamı kalmıyor. İlginiz ve eleştiriniz için teşekkür ederim.
 
Üst Alt