Mesajlar
2516
Tepki Puanı
3899
İnternet Sayfası
link
Facebook
link
Estağfirullah, istediğiniz kadar öneri yapabilirsiniz.

Bundan 3-4 ay öncesine kadar sizin söylemiş olduğunuz şekilde idi, yâni her enstrümanın ayrı bölümleri vardı. Ancak o pek tutulmadı, o yüzden daha basit, daha güzel bir sistem getirdik.

Müzik Sohbetleri

Burada müzik ile ilgili her meseleyi konuşabilirsiniz, müzik ile ilgili olduğu sürece (meselâ enstrümanlar). Yâni tek bir bölüm.

Ve önek sistemi ile konunun temasını belirtebilirsiniz, örnek:

1586625415465.png



Yâni bir konu oluştururken en az 1, en fazla 5 önek kullanarak bunu yapabilirsiniz. Müziğimizde kullanılan en yaygın enstrümanlar önek olarak mevcutlar. (Eksik varsa, onları da ekleyebiliriz). Örnek resimde görebiliyorsunuz.

Peki bugüne kadar Ud ile ilgili konuşulmuş meseleleri nereden bulacaksınız?

Yine aynı bölümde filtreyi kullanarak. Yukarı sağda.

1586625600340.png


Meselâ örnek olması için "Ud" seçıyorum, karşınıza çıkan konular bu:

Müzik Sohbetleri

Ve hattâ öneklerin üzerine de tıklayabiliyorsunuz filtrelemek için.
 
Mesajlar
28
Tepki Puanı
73
Bilgiler ve hızlı yardımlarınız için teşekkürler.. Bu şekilde uygulanması da güzel olmuş. Sosyal medya ve forum kullanma alışkanlığım olmadığı için bazı yersiz teknik sorularım olabilir mazur görünüz. Ayrıca lavta yok ama diğer çalgılar olarak eklenmiş. Bence lavtaya ayrı bir yer açılmalı çünkü sahip çıkılmazsa unutulacak. Pek paylaşım yapılmıyor genel olarak lavtayla ilgili. Saygılarımla..
 
Mesajlar
2516
Tepki Puanı
3899
İnternet Sayfası
link
Facebook
link
Estağfirullah, yersiz soru yoktur. Bu site herkese hizmet etmesi için var. Siz istediğiniz kadar sorun, ben seve seve cevaplıyorum. Hiç sıkılmadan, sorabildiğiniz kadar sorabilirsiniz.

Tabii, lavta önekini birazdan ekleyeceğim. Bizde lavta ile ilgili şimdilik tek konu bu olmuş: Lavta - Müzik Aletleri Yapımı (6 Pdf)

Sitemiz yavaş yavaş büyüyor ve herkes mobil üzerinden girdiği için bugünlerde, bir çok insan üşeniyor sohbetlere katılmaya veyâ yeni bir şeyler yazmaya. Ama sanırsam bu yavaş yavaş değişiyor sayımız arttığı için. Lavta ile ilgili sizin paylaşımlarınızı görmek isteriz tabii ki.
 
Son düzenleme:
Üst Alt